"İktidar olacağız diye taciz iftirası atıyorlar!"

CHP'nin Konya İl Başkanı Barış Bektaş, kendisi hakkında ortaya atılan "taciz" iddiasına "CHP iktidar olacak diye iftira adıyorlar" cevabını verdi.

SİYASET 13.12.2020, 14:52 14.12.2020, 17:26
"İktidar olacağız diye taciz iftirası atıyorlar!"

Yazılı açıklama yapan CHP'nin Konya İl Başkanı Barış Bektaş, demokratik yollardan sonuç alamayanların, CHP'nin iktidar yolunda güçlü adımlarla ilerleyişini akamete uğratmak amacıyla organize karalama ve iftira kampanyasına soyunduklarını iddia etti.

Hakkındaki "taciz" iddialarını reddeden Barış Bektaş, haysiyet cellatlığı yapmak çabasıyla iftira atanların ve iftiranın kuyruğuna takılanların yargı ve vicdan karşısında yargılanacağını söyledi.

CHP Konya İl Başkanlığı olarak 2018'den bu tarafa CHP yöneticileriyle birlikte büyük başarılar sağladıklarını ileri süren Barış Bektaş, bugün aşağılık bir karalama ve iftira ile muhatap olduğunu kaydetti.

"Taciz" iddialarını "iftira" olarak nitelendiren ve CHP ile kendine yapışmayacağını belirten Bektaş, gerçeklerin ortaya çıkması durumunda iddia sahiplerinin utanacağını ifade etti.

Babası CHP üyesi olan bir kadın, bürosuna gittiği Barış Bektaş tarafından cinsel tacize maruz kaldığına dair CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup göndermişti. CHP ise Barış Bektaş'tan savunma isteyerek hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı.

Yorumlar (0)