Dwayne Johnson, bir filmden en çok kazanan aktör oldu

ABD basınına göre Dwayne Johnson, bu yıl gösterime girecek "Red One" filmiyle "Hollywood'da bir filmden en fazla para kazanan aktör" oldu. İşte 51 yaşındaki oyuncunun filmden kazandığı para...

KÜLTÜR-SANAT 19.07.2023, 10:06 Hakan Öksüz
Dwayne Johnson, bir filmden en çok kazanan aktör oldu

"Black Adam" ve "BayWatch" filmlerinin yıldızı Dwayne Johnson, son olarak "Hızlı ve Öfkeli 10" filminde Luke Hobbs karakterini canlandırdı. Ünlü aktörün yeni filmi "Red One", yılın ilerleyen bölümünde beyaz perdeye çıkacak.

Filmin başrollerinde Dwayne Johnson'ın yanı sıra Chris Evans ile J.K. Simmons gibi isimler yer alacak. Dwayne Johnson hayranları, 51 yaşındaki oyuncunun yeni filmini sabırsızlıkla bekliyor. 

Bir filmden en fazla kazanan oyuncu oldu

Dwayne Johnson'ın "Red One" filminde aldığı ücretin, Hollywood tarihinde bir ilk olduğuna dair haberler yapıldı. ABD basınında çıkan haberlere göre ünlü oyuncu, bu filmden 50 milyon dolar kazandı. Böylece Dwayne Johnson, "Hollywood'da bir filmden en fazla para kazanan aktör" oldu. 

Ünlü oyuncu, 2019 yılında vizyona giren "Jumanji: The Next Level" ile 2021'de seyirciyle buluşan "Red Notice" filminden 23,5 milyon dolar kazanmıştı.

Rekorun eski sahibi Robert Downey Jr.

Aktarılan bilgilere göre Dwayne Johnson'dan önce rekor, Robert Downey Jr.'ın elindeydi. "Iron Man" karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Robert Downey Jr, 2016'da gösterime giren "Captain America: Civil War" filminden 40 milyon dolar gelir elde etmişti.

Yorumlar (0)