Russell Crowe'un yeni halini görenler şaştı kaldı

Russell Crowe ile Rami Malek'in başrollerini üstlendiği Nazi gerilim filmi Nuremberg'den ilk kareler paylaşıldı. Russell Crowe'un rol için yaşadığı değişim, hayranlarını şaşırttı. Peki Nuremberg filminin konusu ne? Film ne zaman gösterime girecek?

KÜLTÜR-SANAT 17.05.2024, 11:28 18.05.2024, 14:29 Hakan Öksüz
Russell Crowe'un yeni halini görenler şaştı kaldı

Usta oyuncu Russell Crowe, 2025'te gösterime girecek yeni filmi Nuremberg ile seyirci karşısına çıkacak. James Vanderbilt'in yazıp yönettiği filmin başrollerini Russell Crowe ile Rami Malek üstleniyor.

Usta oyuncu, Herman Göring'e hayat veriyor

Russell Crowe, yeni filminde canlandıracağı rol için tanınmaz hale geldi. Filmde Nazilerin üst düzey isimlerinden biri olan Herman Göring'e hayat veren 60 yaşındaki oyuncu, rolü için kilo aldı. Çekimleri devam eden filmin setinden kareler paylaşıldı. Saçlarını da boyatan Russell Crowe, eski filmlerindeki karizmatik halini arattı. 

Nuremberg filmi neyi konu alıyor?

Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe'un son halini gören hayranlar, Nazi gerilim filmi Nuremberg hakkında araştırmalara başladı. Jack El-Hai tarafından kaleme alınan "The Nazi and the Psychiatrist" kitabından uyarlanan film, İkinci Dünya Savaşı'nın ardından esir alınan üst düzey Nazi yetkililerinin yargılandığı Nürnberg duruşmalarının öncesini anlatıyor.

Rami Malek, psikiyatrist yarbay rolünde

ABD'li askeri psikiyatrist Yarbay Douglas Kelley, mahkeme öncesi Nazi mahkumlarının durumunu inceleyecektir. Mahkumlarla bir uçak seyahati yapan Kelley, Nazi komutanlarının yargılanmaya uygunluğu hakkında bir rapor hazırlamak zorundadır. Filmde Yarbay Douglas Kelley rolüne Rami Malek hayat veriyor.

Yorumlar (0)