Aykut Kocaman'dan Süper Kupa açıklaması

Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa karşılaşmasına ilişkin konuşan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, “Süper Kupa için, ne olursa olsun Galatasaray'ı yenecek gücün var” dedi.

SPOR 07.04.2024, 15:35 08.04.2024, 17:57 Şeyda Gül
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa açıklaması

Play Spor'a açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, esas tepkinin ligde kalan maçlarını kazanıp, şampiyon olma olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin, Süper Kupa'da Galatasaray ile oynayacağı maç için önemli değerlendirmelerde bulunan Kocaman, “Süper Kupa için, ne olursa olsun Galatasaray'ı yenecek gücün var. Amacımız çıkıp Galatasaray'ı yenmek ve Süper Kupa'yı müzemize getirmek” dedi.

Bugünkü şartlar yapılacak en büyük tepki bu

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi şansı için bilgi veren 59 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe’nin lige başladığı enerjisini yakalarsa, Konferans Ligi'nde final oynamasının uzak olmadığını söyledi. Ligi kazanmasının uzak olmadığını düşünen Kocaman, en büyük tepkinin Ali Koç'un hemen, direkt olarak gücü futbol takımına yansıtıp, rüzgarı arkalarına alarak, "Galatasaray'ı, Galatasaray stadında yenecek güce sahibiz" diyerek ligi kazanmak olduğunu belirtti. Kocaman, “En büyük tepki bu, bugünkü şartlar yapılacak en büyük tepki bu” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)