Kenan Yıldız, Juventus'u yenilgiden kurtardı

Kenan Yıldız, Juventus'un Bologna karşısındaki geri dönüşünde kilit rol oynadı ve son dakikalarda attığı golle takımına 1 puan kazandırdı. Maçın 3-2'den 3-3'e gelmesini sağlayan Yıldız, performansıyla dikkat çekti.

SPOR 21.05.2024, 01:40 22.05.2024, 09:18 Buse Önder
Kenan Yıldız, Juventus'u yenilgiden kurtardı

İtalya Serie A'nın 37. haftasında Juventus, deplasmanda Bologna ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan ev sahibi takım, Riccardo Calafiori ve Santiago Castro'nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Bologna, ikinci yarının başlarında Calafiori'nin bir golüyle skoru 3-0'a taşıdı.

Ancak Juventus, maçın ilerleyen dakikalarında geri dönüş sinyalleri vermeye başladı. 76. dakikada Federico Chiesa'nın attığı golle farkı ikiye indiren siyah-beyazlılar, 83. dakikada Arkadiusz Milik'in serbest vuruştan kaydettiği golle skoru 3-2'ye getirdi.

Lig’de ikinci golünü attı

Maçın bitimine bir dakika kala milli futbolcu Kenan Yıldız sahneye çıktı. Rakibin savunmadan çıkarken kaptırdığı topu kapan Yıldız, ceza yayına kadar ilerleyerek sert bir şutla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Juventus'a beraberliği getirdi.

Bu gol, Kenan Yıldız'ın bu sezon ligde attığı ikinci gol oldu.

Son haftada toplam puan 68

Karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken, her iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla Juventus ve Bologna, son haftaya 68 puanla girdi.

Juventus, son hafta Monza'yı ağırlarken, Bologna ise deplasmanda Genoa ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)