20 gün önce baba olmuştu! Taksici müşterisi tarafından defalarca bıçaklandı

Bursa'da taksi şoförü Yunus Yüksel (35), aracına aldığı bir müşteri tarafından 19 kez bıçaklanarak gasp edildi. Yüksel'in yakınları hastanede bekleyişlerini sürdürürken, saldırının ardından geçen yaklaşık 20 gün önce kız çocuğu sahibi olduğu belirtildi.

YAŞAM 21.05.2024, 02:04 Buse Önder
20 gün önce baba olmuştu! Taksici müşterisi tarafından defalarca bıçaklandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, taksici Yunus Yüksel (30), aracına aldığı bir kadın ve bir erkek yolcu tarafından ormanda bıçaklanıp gasp edildi.

Çepni Mahallesi'nde meydana gelen olayda Yüksel, Eskişehir'e gitmek isteyen yolcularını aldıktan sonra geri dönüş sırasında saldırıya uğradı. Erkek yolcu tarafından yaklaşık 20 kez bıçaklanan taksici ağır yaralandı.

Şüpheliler, taksiciyi aracıyla birlikte ilçe merkezindeki bir ara sokağa bırakıp kaçtı.

Durumu ciddiyetini koruyor

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yüksel, ilk müdahalenin ardından Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve daha sonra Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Tedavisi devam eden taksicinin durumu ciddiyetini koruduğu bildirildi.

20 gün önce baba olmuştu

Yunus Yüksel'in yaklaşık 20 gün önce kız çocuğu dünyaya geldiği öğrenildi. Evli olan Yüksel'in yaşadığı bu saldırıyla ilgili olarak jandarma geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)