DSP liderinden Akşener'e uyarı: "İYİ Parti'nin sonu olur"

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Millet İttifakı'ndaki çalkantıları değerlendirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkındaki eleştirileri hatırlatan Aksakal, "Bu kadar lafın üstüne yerel seçime tek başına girmezlerse bu, İYİ Parti'nin sonu olur." dedi.

SİYASET 29.08.2023, 17:04 Hakan Öksüz
DSP liderinden Akşener'e uyarı: "İYİ Parti'nin sonu olur"

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler hakkında konuştu. Adaylarının, 1392 seçim çevresinde yarışacağını kaydeden Aksakal, Millet İttifakı'na verdi veriştirdi.

Millet İttifakı içindeki tartışmalara değinen Aksakal, "Vatandaşlar, bu zavallılığı açık şekilde görüyor. Milli değerleri yücelten ve emeği savunan siyasi yapı, Cumhur İttifakı'nda var. Yerel seçimlerin sonucunda bu, daha iyi görülecektir. Demokratik Sol Parti olarak seçimlerde üzerimize sorumluluk düşüyor. PKK'nın zulmüne uğrayan bölgelerde, halkın tutunacağı dal olacağız." ifadelerini kullandı.

"İYİ Parti yerel seçimlere tek başına girmezse..."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı açıklamaları hatırlatan Önder Aksakal, "Hem Millet İttifakı'na mensup partilerin arasında hem de partilerin kendi içinde kavgalar var. Son olarak Sayın Akşener, seçim sürecinde yaşananlar nedeniyle özür diledi. Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. En büyük pişmanlığının, 2018'de CHP'den 15 vekil almak olduğunu söylemişti. Bu kadar lafın ardından gider de yerel seçimlere tek başına girmezse, bu İYİ Parti'nin sonu olur." dedi.

Yorumlar (0)