Şarkıcı Kalben adliyeye sevk edildi: Oyuncak arabanın içinden çıkanlar şoke etti

İstanbul'da sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanlar arasında yer alan ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, adliyeye sevk edildi.

MAGAZİN 08.05.2024, 13:35 08.05.2024, 17:06 Şeyda Gül
Şarkıcı Kalben adliyeye sevk edildi: Oyuncak arabanın içinden çıkanlar şoke etti

İstanbul'da narkotik birimine bağlı ekiplerin devam eden operasyonları neticesinde bugün sabah saatlerinde kent genelinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alınırken, aralarında bulunan bir isim dikkat çekti.

Kalben gözaltına alındı

Saçlar, Sadece ve Haydi Söyle gibi şarkılarla tanınan ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu İlçesi'ne bağlı Cihangir Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınarak, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Evinde arama yapıldı

Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç’ın ikametinde yapılan aramalarda, üç parça halinde daralı ağırlığı 15 gram gelen ‘skunk’ türü uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi. Bunun yanı sıra 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirilirken, Kalben’in Türk Ceza Kanunu’nun 188’inci maddesinden gözaltına alındığı ifade edildi. İfadesi alınmak üzere İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine getirilen ünlü şarkıcı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Oyuncak arabadan uyuşturucu çıktı

Beyoğlu'nda şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine baskın yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kalben’in evine operasyon düzenledi. Polislerin eve girdiği sırada uyuşturucu maddeleri balkondan fırlatan ünlü sanatçının, evinde yapılan aramada ise oyuncak arabanın içinden 'skunk' adı verilen uyuşturucu madde çıktığı öğrenildi.

Kalben kimdir?

Türk müzisyen ve söz yazarı Kalben Sağdıç, 1986 yılında İskenderun’da dünyaya geldi. 8 yaşından itibaren müziğe ilgi duyan Kalben, yükseköğretimi Uluslararası İlişkiler Bölümünden tamamladı. Yüksek lisansını tamamladıktan sonra iş bulabilmek için İstanbul'a taşınan Kalben, ilk olarak marka müdürü ve ardından senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli mesleklerle uğraştı. Kalben, evde çektiği konser videolarla geniş hayran kitlesi kazandı.

Yorumlar (0)