Okan Buruk’tan derbi yorumu: ‘Şampiyonluk için harekete geçeceğiz’

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yaşanılan mağlubiyet sonrası taraftardan özür dileyerek, "Şampiyonluğumuzu ilan etmek için bekleyeceğiz, oyuncularıma güveniyorum" dedi.

SPOR 19.05.2024, 23:15 20.05.2024, 18:05 Buse Önder
Okan Buruk’tan derbi yorumu: ‘Şampiyonluk için harekete geçeceğiz’

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'ye deplasmanda 1-0 mağlup oldukları derbi sonrası açıklamalarda bulundu.

Maç boyunca istenilen performansı sergileyemediklerini vurgulayan Buruk, “Özellikle 11'e 10 kaldığımız dönemde daha etkili olmalıydık, ancak rakibimiz iyi bir şekilde savunma yaptı” ifadelerini kullandı.

‘Daha iyisini yapacağımızdan eminim’

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını vurgulayan Okan Buruk, daha sakin olmalarını gerektiğini ancak istedikleri düzeyde bir oyun ortaya koyamadıklarını belirtti. Bireysel yetenekleri daha iyi kullanmaları gerektiğini vurgulayan Buruk, “Maç öncesinde bazı oyuncuların motivasyonunda inişler çıkışlar olabiliyor. Bu maçta performansımız beklediğimiz gibi değildi. Daha iyi yapabileceğimizden eminim" ifadelerini kullandı.

‘Şampiyonluk için harekete geçeceğiz’

Şampiyonluk mücadelesi hakkında konuşan Buruk, "Şampiyonluğumuzu ilan etmek için zamanı geldiğinde harekete geçeceğiz” ifadelerini kullanarak bir sonraki haftanın takım için kritik olduğunu vurguladı.

Takımıma güvendiğini belirten Buruk, “Bu tür durumları daha önce de yaşadık ve dersler çıkardık. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, önümüzdeki haftalarda daha iyi bir performans sergilemek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)