Cumhurbaşkanı'yla görüşmeye gülerek gittiler!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakü'de Azerbaycan lideri İlham Aliyev'i ziyaret etti. Görüşmede Şuşa zaferinin etkisiyle tüm yüzler gülüyordu.

GÜNDEM 08.11.2020, 16:25 08.11.2020, 16:42
Cumhurbaşkanı'yla görüşmeye gülerek gittiler!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı İlham Aliyev, Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı makamında kabul etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Millî Savunma Bakanı Akar'ın temaslarda bulunmak amacıyla Bakü ziyareti ve İlham Aliyev'le görüşmeleri, Dağlık Karabağ'ın terör devleti Ermenistan işgalinden kurtarabilmek için kritik öneme sahip Şuşe kentinin işgalden azat edildiği güne denk geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Azerbaycanlı mevkidaşı Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Azerbaycanlı mevkidaşı Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev ve Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar da kabul sırasında hazır bulundu.

Görüşme hayli sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Yorumlar (0)