Tatar: Gardaşımızın zaferi kutlu olsun!

KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, muzaffer Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'da kritik değere haiz Şuşa şehrini işgalden arındırması sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

DÜNYA 08.11.2020, 16:14 09.11.2020, 14:22
Tatar: Gardaşımızın zaferi kutlu olsun!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Türk Cumhurbaşkanı Ersen Tatar, Azerbaycan Türklerinin Şuşa'yı terör devleti Ermenistan'ın işgalden kurtarması sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Dağlık Karabağ'da kritik değeri bulunan Şuşa şehrinin 28 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarılmasını sevinçle karşıladıklarını belirten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Gardaşımızın zaferi kutlu olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muzaffer Azerbaycan ordusunu tebrik ederek, kahraman Azerbaycan ordusunun Ermenistan işgali altındaki öz topraklarını kurtarmak için sarf ettiği büyük mücadeleye olan desteklerinin altını çizerek, Dağlık Karabağ'ın Ermenistan işgalinden kurtarılmasında çok büyük öneme sahip olan Şuşa vilayetinin işgalden azat edilmesini sevinçle karşıladıklarını söyledi ve ekledi:

"Gardaşımızın zaferi kutlu olsun."

Yorumlar (0)