Sergen Yalçın: Bu hatalar idmanda bile yapılmıyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın kötü geçen Gaziantep maçının ardından harekete geçti. Savunmada yapılan bireysel hatalara sinirlenen Yalçın, defans oyuncuları ile görüşüp terapi uygulayacak.

SPOR 08.11.2020, 16:43 08.11.2020, 18:53
Sergen Yalçın: Bu hatalar idmanda bile yapılmıyor!

Beşiktaş'ın iki hafta süren galibiyet serisinin Gaziantep maçında alınan mağlubiyetle son bulmasının ardından Sergen Yalçın dünkü maç sonrası en az siyah-beyazlı ekip kadar şaşkındı.

"Bu hatalar idmanda bile yapılmıyor"

Türkiye Gazetesi'nin haberinde, stoperler Montero ve Vida ile Ersin Destanoğlu'nun hatalarına anlam veremediğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Bu hataları idmanda dahi yapmıyorlar fakat ligde yapacakları tutuyor." deyip sitemde bulundu.

4 isim için terapi başlayacak

Sergen Yalçın Gneçlerbirliği maçı ve Konya deplasmanında bireysel hatalarının cezasını çektiklerini kaydederek, şimdi de savunma oyuncularına terapi uygulayacak.

Geçtiğimiz milli arada hücumları kendisine getiren tecrübeli çalıştırıcı, şimdi Welinton, Montero ve bu sezonda hiç şans bulamamış Erdoğan Kaya ile yoğun mesai gerçekleştirecek. Milli takımdan dönüşün ardından Domagoj Vida da hızlandırılmış derslere katılacak.

Şutların yarısı kaleye giriyor

Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu sezondaki 7 lig maçında forma giydi. Gaziantep maçında ikinci yarıda kırmızı kart görünce yerini Utku Yuvakuran'a bıraktı. Yuvakuran 33. dakikada kalesinde 2 gol gördü. Kaleye gelen 27 isabetli şutta 12 gol yiyen ekip, bu konuda %44 oranı ile Süper Lig'de ilk sırada bulunuyor.

Yorumlar (0)