Atatürk büstünü söktü, Türk bayrağını kesti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda, polis ekiplerine, ortaokulun bahçesinde bulunan Atatürk büstünü yerinden söktüğü ve Türk bayraklarını kestiği ihbarında bulunan şahıs tutuklandı.

YAŞAM 20.12.2020, 20:41 21.12.2020, 17:59
Atatürk büstünü söktü, Türk bayrağını kesti!

Pamukkale ilçesinde devriye gezen güvenlik güçlerinin yanına giden Muhterem A. (31) adlı şahıs, Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu'nun bahçesinde bulunan Mustafa Kemal Atatürk büstünü sökerek çöpe attığını ve iş yerinin duvarında asılı olan Türk bayraklarını keserek yere bıraktığını dile getirdi.

Güvenlik güçleri, ihbarda adı geçen okulun bahçesi ve iş yerinin önünde yaptıkları incelemede neticesinde, sökülmüş büstü ve kesilmiş Türk bayraklarını tespit etti. 

Gözaltına alınan Muhterem A., emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Şahsın emniyetteki ifadesinde, Mustafa Kemal Atatürk büstünü sinirlendiği için kırdığını belirttiği ve tutarsız söylemlerde bulunduğu öğrenildi. 

Muhterem A.'nın Denizli'deki bir lisede hizmetli olarak görev aldığı ve geçtiğimiz hafta istifa ederek işten ayrıldığı belirtildi.









Yorumlar (0)