Tartıştığı taksiciye saldırdı: Satırla parmağını kopardı!

Ankara'da bir taksi şoförü olan Erdi Yıldız, aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol elinin baş parmağını kaybetti. Olay anı kameralara yansırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

GÜNDEM 15.05.2024, 14:15 16.05.2024, 16:03 Buse Önder
Tartıştığı taksiciye saldırdı: Satırla parmağını kopardı!

Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde dün akşam saatlerinde, taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına yanından geçen bir otomobil çarptı. Yaşanan kazanın ardından Erdi Yıldız, korna çalarak çarpan aracın sürücüsüne tepki gösterdi.

Ancak bu tepki, karşı tarafta şiddetli bir öfkeye neden oldu. Sürücü, araçtan inerek taksi şoförü Erdi Yıldız'a saldırdı. Ellerinde bir satır bulunan saldırgan, Yıldız'a vurmaya başladı. Erdi Yıldız, kendisini korumak için yan koltuğa saklanmaya çalışsa da, saldırganın vuruşları sonucunda başparmağı koptu.

Olay yerine çağrılan ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Erdi Yıldız'ın tedavisi sürerken kopan parmağı ise operasyonla dikildi.

Güvenlik kamerasına yansıdı

Polis, olayın ardından kaçan saldırganı bulmak için çalışma başlattı. Saldırının anı, taksinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, sürücünün satırla taksi içinde şoföre saldırdığı ve Erdi Yıldız'ın sol el başparmağının kopma anı açıkça görülüyor.

Yorumlar (0)