Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Hepinize umut dolu gelecek diliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle bir araya geldi.

GÜNDEM 19.05.2024, 16:01 19.05.2024, 16:11 Şeyda Gül
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Hepinize umut dolu gelecek diliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle aralarında millî sporcuların yanı sıra siyasette, bilimde, müzikte ve çalışma hayatında başarılarıyla gurur kaynağı olan gençlerle bir araya geldiğini ifade etti. “Tarihimizde bir dönüm noktasını teşkil eden 19 Mayıs’ın gençlerimizin bayramı olması elbette tesadüf eseri değildir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs'ın tarihinin gençler için bir ilham ve umut kaynağı olduğunu vurguladı.

Gençlerimiz fazla sorumluluk üstleniyor

Tıpkı bin yıllık tarihimizde olduğu gibi gençleri bugün de milletin her meselesinde en önde yerlerini aldıklarını memnuniyetle gördüklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bilimde, sanatta, medyada, son dönemde özellikle sporda gençlerimiz daha fazla ön plana çıktıklarını ve kendilerinden daha fazla söz ettirdiklerini söyledi. “Gençlerimiz, ülkenin siyasi ve bürokratik karar mekanizmalarında daha fazla sorumluluk üstleniyor. Parlamentoda, belediye meclislerinde, belediye yönetimlerinde eskiye kıyasla daha çok sayıda genç arkadaşımız var” ifadeleri kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin kalkınma, ilerleme, ekonomide büyüme çabalarının merkezinde de yine gençlerin önemli yere sahip olduğunu kaydetti.

Milletimizin en büyük umudu sizlersiniz

“Her bir genç kardeşime şunu tekrar hatırlamak isterim” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları sıraladı;

  • “Sizler tarihi şanlı zaferlerle dolu büyük bir milletin evlatlarısınız.
  • Türkiye’nin en büyük gücü, milletimizin en büyük umudu sizlersiniz.
  • Ülkemizi parlak ideallerine ulaştırmak için çok çalışacağınıza yürekten inanıyorum.

Hepinize umut dolu, huzur ve barış dolu bir gelecek diliyorum.”  

Yorumlar (0)