Ronaldo'dan bir rekor daha: Instagram'ı salladı

Kulübü Manchester United ile yaşadığı gerilimle spor dünyasının gündemine oturan Cristiano Ronaldo, sosyal medyada rekor kırdı. Portekizli yıldızın Instagram'daki takipçi sayısı, 500 milyona ulaştı.

SPOR 21.11.2022, 16:17 22.11.2022, 09:37 Hakan Öksüz
Ronaldo'dan bir rekor daha: Instagram'ı salladı

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, son zamanlarda kulübü Manchester United ile yaşadığı sorunlarla gündeme geliyor. Teknik direktör Eric ten Hag'ın yanı sıra kulübün kendisine karşı tutumunu da eleştiren Ronaldo, Manchester United'ın ihanetine uğradığını düşünüyor.

Portekiz Milli Takımı ile birlikte Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılan 47 yaşındaki futbol yıldızının sosyal medyadaki takipçi sayısında patlama yaşadı. Son zamanlardaki yoğun spor gündeminin de yardımıyla Ronaldo'nun takipçi sayısı arttı. Portekizli dünya starının Instagram'daki takipçi sayısı 500 milyona ulaştı.

Ronaldo-Messi fotoğrafı gündemi sarstı

Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi olan Ronaldo'nun önceki günlerde yaptığı paylaşımın, bu rekorda etkili olduğu belirtildi. Louis Vuitton'un ücretli ortaklığında çekilen fotoğrafı hesabından paylaşan Ronaldo, gündeme oturdu. 

Kariyeri boyunca rekabet ettiği Arjantinli Lionel Messi ile satranç oynarmış gibi poz veren Ronaldo'nun fotoğrafı, 36 milyondan fazla beğeni aldı. Bu fotoğraf, Messi'nin hesabından da aynı anda paylaşıldı.

Ronaldo, geçen yıl United'a dönmüştü

Portekizli futbol yıldızı Ronaldo, geçen yılın ağustos ayında 2003 ile 2009 yılları arasında top koşturduğu İngiliz ekibi Manchester United'a döndü. Real Madrid ve Juventus'taki başarılı yılların ardından yuvaya dönen Portekizli yıldız, geçen sezon etkileyici bir performans ortaya koydu. 

Son zamanlarda form düşüklüğü yaşayan Ronaldo, kulübün eski oyuncularından Wayne Rooney ile teknik direktör Eric ten Hag'ı kıyasıya eleştirdi. Juventus'tan Manchester City'ye gitme ihtimalinin gündeme geldiğini kaydeden Ronaldo, "Alex Ferguson beni ikna etti ve United'a döndüm." demişti.

Yorumlar (0)