Pişkin hırsızların yeni yöntemi saniye saniye kaydedildi

Denizli'de Ramazan Bayramı sırasında Asmalıevler Mahallesindeki bir apartmana dadanan 3 hırsızın ilginç yöntemi, görenleri hayrete düşürdü. Apartman sakinlerini canından bezdiren hırsızların kullandığı yöntem, kameralara yansıdı.

YAŞAM 26.04.2024, 15:15 Hakan Öksüz
Pişkin hırsızların yeni yöntemi saniye saniye kaydedildi

Denizli Pamukkale'ye bağlı Asmalıevler Mahallesinde bir apartmanın güvenlik kameraları, hırsızların yeni yöntemini ortaya çıkardı. Apartmana dadanan ki kadın ve bir çocuk hırsızın kullandığı yöntem, kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kapı dürbünlerine kağıt yapıştırlar

Bayramdan önce apartmana girerek daireleri gezen hırsızlar, kapı dürbünlerine kağıt parçaları yapıştırdı. Bir süre sonra aynı apartmana giren hırsızlar, kağıt parçasının yerinde durduğu dairelerin boş olduğunu varsayarak hedeflerini belirledi.

Kapıların önündeki ayakkabıları da çaldılar

Kapı dürbünündeki kağıt parçası alınmayan bir eve giren hırsızlar, çalıp çırptı.

Giremedikleri evlerin kapısının önünde bulunan ayakkabıları çalan hırsızlar birinin gözetleme yaptığı görüldü. Kadın ve çocuk hırsızın rahat tavırları, kameraya yansıdı.

Bir apartman sakini: "Onlar yapıştırdıkça biz söktük"

Apartman sakinlerinden Baha Semih Karabulut, "Bu hırsızlık olayı ilk defa olmuyor. Kapı dürbünlerindeki kağıtları görünce zaten hırsızlık olabileceğini düşünmüştük. İlk olarak Ramazan Bayramında başladı hırsızlık. Bayram için akraba ziyaretine giren apartman sakinlerinin evlerine dadandılar. 2-3 kez yapıştırdılar kağıtları, biz de söktük." diyerek dert yandı.

Yorumlar (0)