Sergen Yalçın'dan hakeme sert tepki! "Sezon sonunda yokum"

Pendikspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından konuşan Antalyaspor, teknik direktörü Sergen Yalçın, hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na verdi veriştirdi. Yalçın, sezon sonu Antalyaspor ile yollarını ayıracağını da açıkladı.

SPOR 07.05.2024, 01:17 Hakan Öksüz
Sergen Yalçın'dan hakeme sert tepki! "Sezon sonunda yokum"

Antalyaspor, ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor'a kendi sahasında 2-1 yenildi. Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Pendikspor'un iyi bir mücadele verdiğini vurgulayan Yalçın, "74'üncü dakikada kırmızı kart görmemizin ardından işimiz zorlaştı. Aslında çok fazla pozisyon da yakaladık ama maçı çevirmeyi başaramadık." dedi.

"Böyle hakemlere görev verildiği sürece..."

Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'na sert eleştiriler yönelten Yalçın, "Hakem arkadaşımız olmasaydı maç daha farklı olurdu. Futbolcumuz kafasına darbe almış yerde yatarken, hakem oyunu devam ettirdi. Normal bir sakatlık değildi, oyun durmalıydı. O gol yüzde 100 ofsayttı. Nasıl bir çizgi çektiler bilmiyorum. Üstelik rakip takımdan bir oyuncu sakatlanınca hemen doktorları sahaya davet etti hakem arkadaşımız. Böyle hakemlere görev verildiği sürece Türk futbolunun güvenilirliği olmayacak. Bırak oynasın oyuncular, sen sadece maçını yönet." ifadelerini kullandı. 

"Sezon sonu yollarımızı ayırma kararı aldık"

Sezonun bitimiyle birlikte Antalyaspor'dan ayrılacağını duyuran deneyimli teknik adam, "Hafta içinde başkanla da yönetimle de bu konuyu ele aldık. Onların da bizim de hedeflerimiz var. Sezon sonu yollarımızı ayırma kararı aldık. Beş ayımız güzel geçti, bizi çok iyi şekilde ağırladılar." diye konuştu. 

Yorumlar (0)