Erdoğan telefondan seslendi: "Bayramdan sonra geliyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerel seçimde CHP'li Lütfü Savaş'ı geride bırakan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü ziyaret etti. Özhaseki'nin aradığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefondan Hataylılara seslendi.

GÜNDEM 09.04.2024, 01:29 Hakan Öksüz
Erdoğan telefondan seslendi: "Bayramdan sonra geliyoruz"

Hatay Valiliğine ziyarette bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çalışmalara dair bilgi aldıktan sonra Expo alanına geçti. Burada Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile görüşen Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı. Erdoğan, programda yer alan Hataylılara seslendi.

"Bu malum tiplerin..."

Bayramdan sonra Hatay'ı ziyaret edeceğini kaydeden Erdoğan, "YSK, bugün Hatay ile ilgili nihai kararını verdi. Bu malum tiplerin bundan sonra yapacağı yanlış müracaatlar da sonuç vermeyecektir. Sizler azmettiniz, Mehmet kardeşimiz Hatay'da kazandı. Hatay'da karanlık günler geride kaldı." dedi.

"Hatay'a ziyarette bulunacağız"

Cumhur İttifakı olarak Hatay'a yönelik hizmetlerini geliştireceklerini söyleyen Erdoğan, "Depremin meydana getirdiği sıkıntıları aşmak için elimizden geleni yapacağız. Bayramın ardından inşallah heyetimle beraber Hatay'a ziyarette bulunacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)