Filenin Sultanları bir kez daha gururlandırdı, Hollanda’yı mağlup ettiler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun organize ettiği Voleybol Milletler Ligi'ndeki ikinci maçında Hollanda'yı 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu zafer, Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi'ndeki ilk zaferi oldu.

SPOR 17.05.2024, 01:17 Melina Ay
Filenin Sultanları bir kez daha gururlandırdı, Hollanda’yı mağlup ettiler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'da düzenlenen Voleybol Milletler Ligi'nin 2’nci maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Antalya Spor Salonu'nda taraftarlar, müsabaka boyunca milli takıma tam destek verdi.

Filenin Sultanları, maça güçlü bir başlangıç yaparak ilk seti 25-14 gibi net bir skorla kazandı. İkinci sette ise Hollanda'nın baskısıyla karşılaşan takımımız, 6 sayı öne geçmesine rağmen bu üstünlüğü koruyamadı ve seti 25-23 kaybetti.

Gururlandıran galibiyet

Üçüncü sete üstün başlayan ay-yıldızlılar tamamına yakınını önde götürdüğü seti 25-23 kazanarak durumu 2-1’e getirdi. Filenin Sultanları dördüncü sette büyük bir bölümünü önde götürerek seti 25-18, karşılaşmayı da 3-1 kazandı. Toplam 102 dakika süren karşılaşma sonucunda Hollanda’yı mağlup eden Filenin Sultanları Milletler Ligi’ndeki ilk galibiyetini aldı.

Öte yandan A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, milli voleybolcu Cansu Özbay ve Hollandalı voleybolcu Jasper, mücadele içindeki centilmence davranışlarından dolayı yeşil kart ile onurlandırıldı.

Ay-yıldızlılar turnuvadaki üçüncü maçında 18 Mayıs Cumartesi günü İtalya ile saat 20.00'de karşılaşacak.

Yorumlar (0)