Victoria's Secret Melekleri geri dönüyor

Adriana Lima, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio ve birçok ünlü modelin podyumda boy gösterdiği unutulmaz Victoria's Secret defilesi, uzun bir aradan sonra tekrar geri dönüyor.

MAGAZİN 17.05.2024, 01:43 17.05.2024, 10:21 Melina Ay
Victoria's Secret Melekleri geri dönüyor

Lüks iç giyim markası Victoria’s Secret, 1995 yılında düzenlediği ‘Victoria’s Secret Fashion Show’ ile büyük bir popülerlik elde etmiş olsa da, sunulan "gerçek dışı güzellik standartları" nedeniyle prestij kaybına uğramıştı. Ancak gösteri dünyasının en ünlü şovu olan ‘Victoria’s Secret Fashion Show’ uzun bir aradan sonra yeni bir formatla tekrar hayranlarıyla buluşuyor.

Ne zaman düzenlenecek?

Son olarak 2018'de gerçekleştirilen gösterinin sonbahar aylarında yapılacağı duyuruldu. Ünlü lüks iç giyim markası, "Sizlerin yorumlarını dikkate aldık ve sesinizi duyduk. Victoria's Secret Defilesi geri dönüyor ve kim olduğumuzu yansıtacak her şey - gösteriş, podyum, kanatlar, müzikal eğlence ve daha fazlası - sizleri bekliyor! Bizi takip etmeye devam edin... Artık daha da ikonik bir hal alıyoruz" açıklamasını yaptı.

Yeniliklere de açıldı

Farklı beden tiplerini ve çeşitli etnik kökenlere sahip modelleri de kapsayan marka, son zamanlarda geniş beden modelleri ve farklı kültürel geçmişlere sahip modelleri sık sık kampanyalarına dahil ediyor. İç çamaşırı markasının ikonik moda şovu, 1995 yılına dayanıyor ve 2001'den itibaren televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Şovun etkisi giderek arttı ve televizyonda gösterilen şov sadece melek kanatları takmış iç çamaşırlı modelleri içermiyordu; aynı zamanda dünya çapında ünlü şarkıcılar da performans sergiliyordu. 2018'deki son gösteride Bebe Rexha, Halsey, Rita Ora, Kelsea Ballerini, Shawn Mendes gibi müzisyenler konuk olarak sahne aldı.

Şirket, markanın tüm beden şeklindeki modelleri içermemesi nedeniyle eleştirilince 2019'da gösteriyi iptal etmiş ve Victoria's Secret melekleri şova veda etmişti.

Yorumlar (0)