Ronaldo posterini söktüler

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, kulübü kendisine yönelik olarak ihanet etmekle itham eden Cristiano Ronaldo'nun stadyum dışındaki posterini söktü.

SPOR 17.11.2022, 01:31 17.11.2022, 17:15
Ronaldo posterini söktüler

Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun iştirak ettiği bir programda ManU ve Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag hakkındaki çok ağır eleştirilerine kulüp, 37 yaşındaki oyuncunun posterini sökerek cevap verdi.

'Bir formadan daha fazla fazlası...' kampanyasının bir parçası olarak ManU tarihindeki 'ikonik' 7 numaralar ile birlikte stadyumun dışına konumlandırılan Ronaldo posteri, Portekizli oyuncunun eleştirilerinden sonra kulüp tarafından söküldü.

"İhanete uğramış hissediyorum"

Ronaldo, ManU'da kendisini kulüpten göndermeye çalışanlar olup olmadığına yönelik soruya, "Evet. Sadece teknik direktör değil, birkaç kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış olarak hissediyorum. Bazı şahısların beni burada istemediğini hissediyorum. Yalnızca bu sene değil, geçtiğimiz sene de." cevabını vermişti.

Oyuna sokulmadığı Tottenham müsabakasının bitmesini beklemeden soyunma odasının yolunu tutmasının ardından bir maç kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo, ayrıca teknik direktör Erik ten Hag'a yönelik olarak "Ona hiç saygım yok çünkü bana hiç saygı göstermedi. Bana saygısı olmayanlara asla saygı göstermem." demişti.

İlk 11'e girmekte zorlanıyor

Ronaldo, Erik ten Hag idaresindeki Manchester United'da ilk 11'de forma giyme şansını bu sezon yakalamakta bir hayli zorlandı. Takımının ligde çıktığı 14 maçın 10'unda görev yapan Ronaldo, bahse konu maçların yalnızca dördünde ilk 11'de şans bulabildi. 

Yorumlar (0)