Survivor’da büyük gece: İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu!

Survivor All Star'da bugün heyecan dolu bir ödül oyunu gerçekleşti. Kazanan takım, ailelerinden gelen sesli mesajları dinleme hakkı kazandı. İşte Survivor'da bugün yaşananlar ve merak edilenler...

MAGAZİN 24.04.2024, 01:55 24.04.2024, 02:03 Buse Önder
Survivor’da büyük gece: İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu!

Survivor All Star'da ödül oyunu heyecanı doruktaydı. Takımların sıfırlandığı ve geriden gelme şansının olmadığı ödül oyununda galip gelen takım ödülün direkt sahibi oldu.

İletişim oyununu kazanan takım, ailelerinden gelen özel mesajları izleme hakkı kazandı. Herkes için önceden hazırlanan duygusal mesajlar, yarışmacıların moral ve motivasyonunu yükseltti.

Duygusal anlar yaşandı

Konuşmalar sırasında duygusal anlar yaşandı. Ogeday, ödülün anlamını vurgulayarak, ailesini çok özlediğini ve özellikle yeğenini görmek istediğini dile getirdi. Ogeday, “O buraya gelirken altı günlüktü, umarım onu da görürüm" ifadelerini kullandı.

Seda ise çocuklarını görmek için sabırsızlandığını ve anne olmanın duygusal zorluklarını anlatarak, “Anne olunca daha duygusal oluyoruz. Eşimi de çok özledim. Onun sesini duymaya ihtiyacım var" dedi.

Nagihan da dayanamayıp ağladı

Barlas,  ödülü kazanarak sevincini paylaşmak istediği sevdiklerini belirtirken Nagihan ise, anne-baba olmanın özlem dolu yanlarını ifade ederek, "Anne-baba olmak çok başka bir şey. Onlar orada savaş veriyor, biz burada savaş veriyoruz. Bu duygusallık bizi bitirecek" şeklinde konuştu.

Ödülü kazanan takım belli oldu

Ödülü kazanan Kırmızı Takım, zafer sevinci yaşarken, Mavi Takım'ın moralinin bozulduğu gözlemlendi.

Bu hafta kim elenecek?

Yarınki eleme gecesinde ise Aleyna, Berna, Damla ve Merve, adaya veda etmemek için mücadele edecekler. Heyecanla beklenen düelloda hangi yarışmacının eleneceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)