Işık ihlali pahalıya patladı: 1’i bebek 4 yaralı

Batman'da kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin yaya geçidinde çarptığı biri bebek 4 kişi yaralandı.

YAŞAM 24.04.2024, 02:15 24.04.2024, 15:51 Buse Önder
Işık ihlali pahalıya patladı: 1’i bebek 4 yaralı

Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı'nda bugün yaşanan trafik kazası korku dolu anlara sebep oldu. Bir sürücü, alışveriş merkezi önündeki kırmızı ışıkta durmayarak yaya geçidinden geçmeye çalışan yayalara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle, pusette bulunan bir bebek ile 3 kadın savruldu. Bebeğin bulunduğu puset, çarpmanın şiddetiyle parçalandı. Kazayla birlikte yol ulaşıma kapandı ve durum hemen yetkililere bildirildi.

Vatandaşlar çağrıda bulundu

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Batman Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hastaneye kaldırılan yaralıların ardından, trafiğe kapanan yol tekrar ulaşıma açıldı. Ancak, alışveriş merkezi önünde sık sık kazaların yaşandığını belirten vatandaşlar, yetkililerden acil önlem alınması çağrısında bulundu.

Kazayla ilgili olarak yetkililer inceleme başlatırken, kırmızı ışık ihlali yapan sürücünün tespit edilerek gerekli yasal işlemlerin yapılacağı belirtildi.

Yorumlar (0)