Sharon Stone'dan yıllar sonra gelen Kurtlar Vadisi itirafı

ABD'li oyuncu Sharon Stone, 2005 yılında Kurtlar Vadisi'nde konuk oyuncu olarak rol almıştı. Kurtlar Vadisi setinde yaşadıklarını anlatan Stone, "Andy Garcia ile birbirimize baktık. Ne olduğu konusunda hiçbir fikrimiz yoktu." dedi.

MAGAZİN 03.05.2024, 17:07 Hakan Öksüz
Sharon Stone'dan yıllar sonra gelen Kurtlar Vadisi itirafı

Hollywood'un yıldız isimlerinden Sharon Stone, bir dönem Kurtlar Vadisi'nde de konuk oyuncu olarak rol üstlenmişti. Andy Garcia ile beraber 2005 yılında Kurtlar Vadisi için kameraların karşısına geçen Sharon Stone, Tapınakçıların lideri "Amon" karakterinin eşi "Lisa" rolündeydi.

Dizinin başrolündeki "Polat Alemdar" karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ile rol icabı öpüşen Sharon Stone, yıllar sonra bir itirafta bulundu. 66 yaşındaki oyuncu, Turkish Tea Talk with Alex Salmond isimli programda birbirinden özel açıklamalar yaptı.

"Sahnelerin konusunu bilmiyordu, kaybolmuş gibiydik"

Kurtlar Vadisi setinin ortamından bahseden güzel oyuncu, "İngilizce konuşan kimse yoktu. Bize ne dedikleri hakkında bir şey bilmiyorduk. Andy ile birbirimize baktığımızı hatırlıyorum. Kaybolmuş gibiydik. Sahnelerin konusunu bile bilmiyorduk. Setin bulunduğu malikane çok büyüktü. Giydiğimiz kıyafetler de inanılmazdı. Daha lüks başka bir set görmedim ama hiçbir şey anlamamıştık. Çünkü İngilizce konuşmuyorlardı." ifadelerini kullandı. 

"Bize çok iyi para verdiler"

Andy Garcia ile bakıştıktan sonra "Burada ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok." dediğini söyleyen Sharon Stone, "O da aynı şekilde kaybolmuştu. 'Ben de bilmiyorum' dedi. Bize çok iyi para verdiler." dedi.

Yorumlar (0)