Hollanda Grand Prix'si saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün yapılacak sıralama turlarının ardından yarın Hollanda Grand Prix'sinde yarış heyecanı yaşanacak. Yarışın favorisi, sezonun 12 yarışından 10'unu kazanan Verstappen. Peki Hollanda Grand Prix'si saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan izlenecek?

SPOR 26.08.2023, 11:30 Hakan Öksüz
Hollanda Grand Prix'si saat kaçta, hangi kanalda?

Formula 1 tutkunları, sezonun 14. yarışı olan Hollanda Grand Prix'sini bekliyor. Zandvoort kasabasında bugün koşulacak sıralama turlarının ardından pole pozisyonunun sahibi belli olacak. 

Hollanda Grand Prix'si yarın saat 16.00'da 

Nefes kesecek Hollanda Grand Prix'si yarın (pazar) saat 16.00'da başlayacak. Yarış, S Sport üzerinden izlenebilecek. Son 2 sezonun şampiyonu olan Red Bull pilotu Max Verstappen, bu sezon koşulan 12 yarışın 10'unu kazandı. 

Verstappen ile aynı takımdan Sergio Perez'in ise 2 galibiyeti var. İtalya'da koşulması gereken sezonun 6. yarışı ise hava koşulları nedeniyle iptal edilmişti.

Pilotlar klasmanında fark açılıyor

314 puana ulaşarak pilotlar klasmanında en yakın rakibi olan 189 puanlı Sergio Perez'e fark atan Hollandalı Max Verstappen, 3. şampiyonluğuna çok yakın. Klasmanın 3. sırasında 149 puanlı Fernando Alonso var. Alonso'yu 148 puanlı Lewis Hamilton ile 99 puanlı Charles Leclerc takip ediyor.

Yorumlar (0)