Adana Demirspor-Genk maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara yükselmek isteyen Adana Demirspor, play-off turu rövanş maçında Genk'i konuk edecek. Peki Adana Demirspor-Genk maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

SPOR 31.08.2022, 11:52 05.01.2024, 09:11 Hakan Öksüz
Adana Demirspor-Genk maçı hangi kanalda?

Avrupa'da ilk kez mücadele eden Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde CFR Cluj ve Osijek'i eledikten sonra play-off turunda Belçika'nın Genk takımıyla eşleşti. Gruplara yükselmek için Genk'i elemek isteyen Adana ekibi, deplasmandaki ilk maçta 2-1 yenildi.

Adana Demirspor-Genk maçı TV 8,5'ta

Adana Demirspor, rövanş maçında bu akşam Genk'i konuk edecek. Saat 21.00'de başlayacak maç, Yeni Adana Stadı'nda yapılacak. TV 8,5 kanalından ekranlara gelecek maçta İspanyol hakem Jose Luis Munuera düdük çalacak.

Adana ekibine beraberlik yaramıyor

Deplasmanda oynadığı ilk maçta Genk'e 2-1 mağlup olan Adana ekibi, tur atlamak için iki farklı kazanmak zorunda. Adana Demirspor'un tek farklı galibiyeti durumunda maç uzayacak. Beraberlik ise Genk'e yarayacak.

Avrupa'da oynadığı ilk 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Adana Demirspor, teknik direktör Patrick Kluivert ile Konferans Ligi'nde gruplara yükselmek istiyor.

Yorumlar (0)