Ali Koç ve futbolcular kutlama için sahaya çıktı: Işıklar kapatıldı, ortalık karıştı

Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenerek büyük bir zafer elde etti. Maç sonrası soyunma odasına çekilen Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un da katılımıyla tekrar sahaya çıkarak galibiyeti kutlamak istedi. Ancak saha içinde yaşanan arbede nedeniyle Galatasaray, olayların büyümemesi için stadın ışıklarını söndürdü.

SPOR 20.05.2024, 00:11 20.05.2024, 00:13 Buse Önder
Ali Koç ve futbolcular kutlama için sahaya çıktı: Işıklar kapatıldı, ortalık karıştı

Fenerbahçe takımı, Galatasaray'ı yenerek büyük bir sevinç yaşamış, ancak galibiyet kutlamaları sırasında tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle güvenlik endişesi oluşmuştu. Sarı-lacivertli takım ise, maçtan sonra soyunma odasına çekilmişti, ancak bir süre sonra tekrar sahaya döndü.

Bu sırada Galatasaraylı taraftarlar stadı terk ederken, Fenerbahçe taraftarları güvenlik nedeniyle bir süre daha içeride tutulduğu için stattaydı.

Yetkililerden müdahale geldi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, galibiyeti kutlamak için takımı RAMS Park'a davet etti. Ancak sarı-kırmızılı yetkililerin saha çıkışında müdahalesi sonrası gerginlik yaşandı ve güvenlik güçleri olaya müdahale etti.

Arbede yaşandı

Fenerbahçe'nin futbolcuları İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş, sahanın ortasında Fenerbahçe bayrağını havaya kaldırırken, bu sırada çevrede arbede yaşandı.

Sarı-lacivertli kafile, stadı terk ederken sarı-kırmızılı yetkililerle tartışmalar yaşandı, ancak güvenlik ekipleri olayların büyümesini önledi.

Yorumlar (0)