A Milli Takım, Hırvatistan deplasmanında: Aday kadroda değişiklik!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda yarın deplasmanda Hırvatistan ile kozlarını paylaşacak. Kritik maç öncesi aday kadroda bir değişikliğe gidildi. İşte Hırvatistan-Türkiye maçı öncesi son detaylar...

SPOR 11.10.2023, 09:45 12.10.2023, 08:58 Hakan Öksüz
A Milli Takım, Hırvatistan deplasmanında: Aday kadroda değişiklik!

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, eksik maçına rağmen 10 puanla grup lideri olan güçlü Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşacak. Gruptaki 6. maçına çıkacak olan ay-yıldızlılar, Hırvatistan'ı yenerek grup liderliği şansını sürdürmek istiyor.

Hırvatistan-Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni teknik direktör Vincenzo Montella ile ilk maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımı, puan ya da puanlarla Türkiye'ye dönme hedefinde. Hırvatistan-Türkiye maçı yarın (perşembe) Opus Arena'da oynanacak. Başlama düdüğü 21.45'te çalacak maç, TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Müsabakada İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çalacak.

Grubun diğer maçında Ermenistan, Letonya deplasmanında

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'nun diğer maçında 7 puanlı Ermenistan, henüz puanla tanışamayan Letonya ile yarın deplasmanda kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Türkiye, grup ikinciliğini zorlayan Ermenistan'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Oynanan ilk maçta Hırvatistan, Türkiye'yi 2-0'lık skorla geçmişti.

Ozan Kabak yerine Rayyan Baniya kadroda

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile çıkacağı ilk maçta Hırvatistan'ı yenmek istiyor. Sakatlığından dolayı Ozan Kabak kadrodan çıkarıldı. Ozan'ın yerine Trabzonspor'dan defans oyuncusu Rayyan Baniya kadroya dahil edildi.

Grupta son durum

Bir maçı eksik Hırvatistan D Grubu'nda 10 puanda bulunuyor. Aynı puandaki Türkiye, averaj nedeniyle ikinci sırada yer alıyor. Grupta sürpriz galibiyetler alan Ermenistan, 7 puanla üçüncü sırada. Galler ise 3 puanla Ermenistan'ı takip ediyor. Letonya'nın ise puanı yok. 

Son maçlar 16-21 Kasım'da

16-21 Kasım 2023'te grubun son maçları yapılacak. Grubu ilk 2 sırada bitiren takımlar, Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'e katılım hakkı elde edecek.

Yorumlar (0)