MSB'den CHP'ye videolu hatırlatma!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusunun Katar'a satıldığı yönünde büyük tepki toplayan hakareti sonrası Millî Savunma Bakanlığından özel TSK videosu geldi.

SİYASET 29.11.2020, 15:19 29.11.2020, 15:26
MSB'den CHP'ye videolu hatırlatma!

Millî Savunma Bakanlığı, daha önce de şehit cenazesinde attığı kahkaha sebebiyle günlerce eleştirilen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, Habertürk'te yayımlanan "Gerçek Fikri Ne?" programında "Türk ordusu Katar'a satıldı" ifadeleri sonrası Twitter hesabından aziz Türk milletine gurur, dosta güven, düşmanın yüreğine korku salan bir video paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı binası

Millî Savunma Bakanlığı, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin denizde, karada ve havadaki görüntülerinden oluşan videoyu, "7 iklimde 3 kıtada at koşturan mübarek ecdadın torunlarının şanlı Ay Yıldızın aşkıyla yüce Türkiye devletinin emrinde, asil Türk milletinin hizmetinde olduğu" vurgusuyla paylaştı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin gizli anayasa hazırlığı ile ilgili konuda sözü Türkiye-Katar ilişkilerine getirmiş ve alakasız biçimde kahraman Türk ordusuna saldırmıştı.

Defalarca açıklama yapılmasına rağmen kamuoyunda "Tank Palet Fabrikası Katar'a satıldı" tezviratını algıya dönüştürmek isteyen CHP'den son olarak Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 50 milyon dolar karşılığında Katar'a satıldığı yönünde akıllara zarar bir açıklama yapmıştı.

Tank Palet Fabrikası Katar'a mı satıldı

Yorumlar (0)