Kılıçdaroğlu Katar'a karşı!

Türkiye ile Katar liderlerinin katılımıyla iki ülke arasında imzalanan anlaşmaların yanlış olduğunu iddia eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Ne oluyor bu Katar aşkı?" dedi.

SİYASET 27.11.2020, 16:55 28.11.2020, 12:45
Kılıçdaroğlu Katar'a karşı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de canlı olarak yayınlanan Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu ve soruları cevaplandırdı.

CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye ile Katar arasında gerçekleştirilen anlaşmalarla ilgili soruya da cevap verdi.

"Elde avuçta ne var ne yoksa satıyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin satacakları her şeyi sattığını, şimdi de elde avuçta ne var ne yoksa satıp gününü gün etmeye çalıştığını ileri sürdü.

Borsa İstanbul’un %10’unun kaça satıldığının bilinmediğini söyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Ne oluyor bu Katar aşkı?" diye sordu.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir kalemde Katarlı şirketin 90 milyon dolar borcunun silindiğini iddia etti.

26 Kasım 2020 Perşembe günü (dün) TVF'nin üst yöneticisi (CEO) Zafer Sönmez ile Katar Yatırım Otoritesi'nin (QIA) üst yöneticisi (CEO) Mansoor bin Ebrahim Al-Mahmoud, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle mutabakat anlaşmasına imza atmış ve Borsa İstanbul’dan %10 hisse QIA’ya satılmıştı. İmza töreninde iki ülkenin lideri de hazır bulunmuştu.

Yorumlar (0)