Yeniden Refah Partisi'nde şok istifa!

Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili (YRP) Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini, yoluna bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.

SİYASET 25.04.2024, 19:03 26.04.2024, 18:15 Buse Önder
Yeniden Refah Partisi'nde şok istifa!

31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yüzde 47.28 oy alarak Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen Ali Öztoklu, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Öztoklu, 2014 yılından bu yana iki dönem AK Parti'nin Doğanhisar İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Bağımsız olarak belediye başkanlığını sürdüreceğini belirten Öztoklu, açıklamasında, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamın en önemli sebebi ise; Doğanhisar'ımızın kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır" ifadelerine yer verdi.

Başkanlığa bağımsız devam edecek

Öztoklu, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini ve yoluna bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğini belirterek, "Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum" dedi.

Yorumlar (0)