PKK operasyonu: CHP'li belediye başkan yardımcısı gözaltında!

İstanbul'da PKK terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında 28 adrese eş zamanlı olarak baskın gerçekleştirildi. Söz konusu operasyon sırasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da gözaltına alındığı öğrenildi.

GÜNDEM 26.11.2020, 08:46 26.11.2020, 10:48
PKK operasyonu: CHP'li belediye başkan yardımcısı gözaltında!

İstanbul'da terörle mücadele ekipleri, PKK terör örgütüne yönelik önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi. Polis ekipleri tarafından söz konusu operasyon dâhilinde belirlenen adreslerde birçok şüpheli gözaltına alındı. 

TEM'e (Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü) bağlı polis ekipleri tarafından İstanbul genelinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik 28 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonun 25 şüphelinin yakalanması için düzenlendiği öğrenildi. 

Özel harekât polisleri tarafından da söz konusu operasyonun desteklendiği belirtildi. Eş zamanlı baskın gerçekleştirilen adreslerde arama yapıldığı ve bu adreslerde kaldığı tespit edilen 25 şüpheliden 19'unun polis ekiplerince gözaltına alındığı ifade edildi. 

Polis ekipleri tarafından yapılan aramalar sırasında 7.65 çapında bir tane ruhsatsız tabanca bulundu. Ayrıca, söz konusu silaha ait 102 tane fişek ele geçirildi. Birçok dijital materyal, örgütsel doküman ve PKK/KCK terör örgütüne ait bez parçaları da bulundu. 

CHP'li belediye başkan yardımcısı gözaltında

Operasyon sırasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Yorumlar (0)