Uluslararası Çocuk Festivali başlıyor

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Alanya Uluslararası Çocuk Festivali'nin altıncısı, 27-28 Nisan tarihlerinde Belediye Binası arkasında gerçekleşecek. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, yaptığı açıklamada, “Her yaştan hemşehrimizi festival alanına davet ediyoruz” dedi.

KÜLTÜR-SANAT 24.04.2024, 15:52 25.04.2024, 09:49 Melina Ay
Uluslararası Çocuk Festivali başlıyor

27-28 Nisan tarihlerinde Alanya Belediye Binası arkasında düzenlenecek olan 6’ncı Alanya Uluslararası Çocuk Festivali, her yıl genişleyen bir programla çocukları ve aileleri eğlenceli bir etkinlikle buluşturacak. Birbirinden farklı etkinliklerle dolu olan festival, unutulmaz bir iki gün vaat ediyor.

Her yaşa hitap edecek

Festivali alanı, çocuklar ve aileler için keyifli bir zaman geçirebilmeleri için özenle tasarlanıyor. Festivale özel olarak kurulan 15 balon oyun parkı ve 20 oyun çadırı, çocukların ücretsiz olarak eğlenceli vakit geçirebileceği bir ortam sunacak. Sahne programında çocuk tiyatroları, gösteriler, palyaço, jonglör ve sihirbaz performansları yer alacak. Festival alanında ayrıca maskotlar, palyaçolar, tahta bacaklar, robotlar, yüz boyama, balon süsleme atölyeleri gibi birçok etkinlik de bulunacak. Yeme-içme stantlarının da olacağı festivalde ziyaretçilere limonata ikram edilecek.

Sunay akın çocuklarla buluşacak

Çocuk festivali çerçevesinde, 27 Nisan Cumartesi akşamı saat 18.00'da Sunay Akın, Belediye Binası arkasındaki sahnede çocuklar için eğlenceli bir program düzenlenecek. 28 Nisan Pazar akşamı saat 18.00'da ise her yaştan katılımcının keyif alacağı bir boya festivali etkinliği gerçekleştirilecek. Bu etkinliklerle festivale katılan herkes unutulmaz anlar yaşayacak.

Başkan Özçelik’ten davet

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, düzenlenecek festivale her yaştan vatandaşı davet etti. Başkan Özçelik, "Yeniliklerle dolu bu yılki festivalimizde, çocuklarımızın mutluluğunu ön planda tutarak hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Sürpriz hediyelerin de dağıtılacağı festivalimiz, çocuklarımıza bayram sevinci yaşatacaktır. Festival alanına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)