Tartıştığı şoföre saldırdı! 6 el ateş edip yaraladı

Ümraniye’de tartıştığı otobüs şoförünü başka bir otobüsle takip eden saldırgan son durakta şoföre 6 el ateş etti. Şoför kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı.

GÜNDEM 03.05.2024, 13:52 04.05.2024, 14:08 Buse Önder
Tartıştığı şoföre saldırdı! 6 el ateş edip yaraladı

Olay, dün akşam saatlerinde Kadıköy - Ümraniye hattında sefer yapan 14B numaralı ve 34 HO 2742 plakalı İETT otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre, şoför Emircan Gülce ile bir yolcu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından sinirlenen yolcu, aynı yöne giden başka bir otobüse binerek şoförü takip etti.

Son durakta otobüsten inen saldırgan, Emircan Gülce'ye 6 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Kurşunların hedefi olan şoför, kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı şoför, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 mermi ile yaralandı

Olayı görenlerden Mustafa Gül, tartışmanın Kadıköy’de başladığını ve şahsın öndeki araçla son durağa kadar geldiğini belirtti. Saldırganın tartışma sonrasında önce evine gidip silah aldığını ve şoförün üzerine ateş ederek yaraladığını söyleyen Gül, “3 mermi alarak yaralanmış. Üç mermiden, bir tanesi dizinden, bir tanesi kalçadan ve bir tanesi de kasığına gelmiş. Buradaki vatandaşlar tarafından müdahale edilmiş" şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)