İYİ Parti’den bir istifa daha geldi! CHP'ye katıldılar

İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Volkan Bozdağ ve 7 yönetim kurulu üyesi, görevlerinden ve partilerinden istifa ederek CHP'ye geçti.

SİYASET 07.05.2024, 18:02 08.05.2024, 13:20 Buse Önder
İYİ Parti’den bir istifa daha geldi! CHP'ye katıldılar

İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Volkan Bozdağ, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Kamil Yılmaz, Ömer Senir, Adem Sönmez, Müşerref Saruhan, Suat Saruhan, Emine Bozdağ ve Hasibe Bozdağ ile birlikte görevlerinden ve partilerinden istifa etti. Bozdağ, yanında 7 yönetim kurulu üyesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.

Tören ile rozet takıldı

CHP Alaşehir ilçe lokalinde düzenlenen törene, Alaşehir CHP İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, Toygar Mahallesi Muhtarı Yusuf Aşkın ile emekli öğretmen Cahit Karaman da partiye üye oldu.

Yeni üyelere CHP rozetlerini takanlar arasında CHP Alaşehir İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yer aldı.

‘Ben zaten kazandım’

Tören sırasında konuşan CHP Alaşehir İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan isimleri tek tek anarak teşekkür etti.

İstifa eden İlçe Başkanı Volkan Bozdağ da kendi konuşmasında, "İYİ Parti'ye gönül vermiş ne kadar İYİ Partili arkadaşım varsa, benim için her zaman var olacaksınız. Eğer ki siyaset insan kazanma sanatıysa, ben zaten kazandım” ifadelerini kullandı.

‘Özgür Özel'e destek için biz de varız’

İYİ Parti’nin kurulma amacından saptığını belirten Bozdağ, “Hiçbir zaman çamur at izi kalsın görüşünde olmadım, olmayacağım. Sadece yeni genel başkana başarılar dilerim” açıklamalarında bulundu.

Türkiye’nin ‘rayından çıkmış tren vagonları’ olduğunu vurgulayan Bozdağ, “Bu ülkemiz için, genel başkanımız Özgür Özel'e destek için biz de varız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)