Bahçeli, ilk kez Erdoğan ile hukukunu anlattı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ilk kez Recep Tayyip Erdoğan ile arasındaki hukuku detaylı bir şekilde anlattı. Bülent Arınç için "ahmak" ifadesini kullanan Bahçeli, Selahattin Demirtaş'ın terörist olduğunu, Osman Kavala'nın ise Sorosçu olduğunu belirtti.

SİYASET 24.11.2020, 12:21 24.11.2020, 15:33
Bahçeli, ilk kez Erdoğan ile hukukunu anlattı!

Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, yüksek hedefleri bulunan, milletinin mutluluğunu ve refahını ilke edinen bir devletin, ilk olarak öğretmenleri memnun etmesinin zorunlu olduğunu belirterek, atanamayan tek bir öğretmenin kalmaması, öğretmenlerin öncelikli ekonomik, sosyal ve mesleki sıkıntılarının süratle çözülmesi olduğunu bildirdi.

"Mandacılar vites yükseltti"

Bilhassa son birkaç haftadır kudurmuş emellerin, fitnebazların, korkakların, düzencilerin, dümencilerin sap yiyip saman öğüttüğüne şahit olduklarını ifade eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, özellikle Cumhur İttifakı hakkında akla mantığa sığmayan, son derece çirkin dedikoduları hayret, esef ve ibretle izlediklerini, mandacıların vites yükselttiğini, vesayetçilerin gaza bastığını, iş birlikçilerin bir anda davulun kasnağına vurmaya başladığını dile getirdi.

"Cumhur İttifakı Türkiye’nin tek umudu"

Türkiye düşmanlarının sığınağı durumundaki bir gazetede köşe yazarı olan kiralık ama korkak bir kalemin, "Erdoğan, Bahçeli'yi harcar, Bahçeli de  Erdoğan'ı… Zamanı var!" diyerek fitnenin zehriyle zehirlendiğini ve körkütük kendinden geçtiğini belirten MHP Lideri Bahçeli, "Çünkü canları böyle istiyor. Çünkü kirli amaçları bu. Kurdukları hayallerden malzeme çalan zavallı mahlukatların laflarına itibar edecek vatan evladı yoktur. Yaşayacakları hayal kırıklıklarını hiçbir alçı tutmayacaktır." şeklinde konuştu.

MHP ile AK Parti...

MHP ile AK Parti'nin Türk tarihinin iki ucunu bir sevda ile kavrayarak, geleceğin onurlu ve parlak kucağına doğru götüren iki kahraman millet eseri olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, "Harcarsak biz, sadece hainleri, sadece Ali Kemal varislerini harcarız. Cumhur İttifakı pazarlık üstüne inşa edilmedi. Cumhur İttifakı al-ver ile kurulmadı. Bu iki partinin ortak paydası makam-mevki hırsı değil, Türk milletinin onurlu tarihi ve dokunulmaz haklarıdır. Cumhur İttifakı, cumhurun şeref nişanesidir, Cumhuriyetin kuruluş ruhunun nigehbanıdır. Yolu doğru olanların yükü de ağır olur. Bu yük ise bugün fedakâr yüreklerce omuzlanmıştır." dedi.

"Erdoğan ile hukukumuz…"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hukukunu da anlatan Devlet Bahçeli, bu hukukun Türkiye düşmanlarının aklının alamayacağı kadar ilkeli, dengeli, tutarlı, plansız, hesapsız, karşılıklı muhabbet ve hürmete dayalı olduğunun altını çizerek, "Kara kediler gidip başka yerlerde gezsin. Müfsit çakallar gidip başka mahfillerde at koştursun. MHP ve AK Parti, Cumhur İttifakı, Türkiye’nin tek umudu, yedi düvele karşı tek güvencesidir." şeklinde konuştu.

"Dilinizi Cumhur İttifakı’ndan çekin"

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm kural ve kurumlarıyla kökleşmesi için gerekli ekonomik, sosyal, adalet, hukuk ve diğer tüm reformların tamamen Cumhur İttifakı'nı oluşturan MHP ile AK Parti'nin ortak iradesi olduğunun altını çizen MHP Lideri, en büyük reformun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu, Cumhur İttifakı'nın bir cukka ittifakı olmadığını, curcuna ittifakı da olmadığını, çukur ya da çuval ittifakı hiç olmadığını, çuvallamış bir ittifakın ise hiç hiç olmadığını söyledi.

Cumhur İttifakı'nı milletin ittifakı olduğunu, tarihin ve bekanın, milli ülkülerin ve kızıl elmanın ve de kutlu yarınların ittifakı olduğunu vurgulayan Bahçeli, mülevves niyet sahiplerine seslenerek, "O nifak saçan dillerinizi ve pis ellerinizi Cumhur İttifakı’nın üzerinden derhal çekin. Size Cumhur İttifakı üzerinden kemik çıkmaz. Cumhur İttifakı hep yaşayacak. Reformları ardı ardına yaşama geçirecek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ise Türk milletinin bekasının mimarı olacak." diye konuştu.

Bülent Arınç

"Halen Cumhurbaşkanlığı YİK (Yüksek İstişare Kurulu) Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın (Bülent Arınç), televizyon kanallarına çıkarak George Sorosçu Osman Kavala ile PKK'lı terörist Selahattin Demirtaş’a güzellemelerde bulunması tam ifadeyle çarpıklık, hatta ve hatta ahmaklıktır." diyen Bahçeli, "Bu şahsın (Bülent Arınç) iki suçlunun (Selahattin Demirtaş, Osman Kavala) salıverilmesini istemesi de suçluyu övmektir, ihanete yataklıktır, suça iştiraktir." dedi.

Selahattin Demirtaş

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Selahattin Demirtaş bir teröristtir. Devran isimli kitabı da terör örgütü PKK'nın propagandasıdır. Aksini iddia eden kim olursa o da bölücüdür, fitnenin elebaşıdır, terörsevicidir."

Yorumlar (0)