Bahçeli'nin basın danışmanından Arınç'a sert sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarını hedef alarak sert bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 20.11.2020, 00:02 20.11.2020, 15:43
Bahçeli'nin basın danışmanından Arınç'a sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarını hedef alarak sert bir açıklama yaptı.

Çicek kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bülent Arınç, PKK'lı Selahattin Demirtaş ve PKK'lı Ayhan Bilgen'in kitaplarının tanıtımından komisyon mu alıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Arınç'a sert sözler

Paylaşımlarına devam eden Çicek, şunları söyledi:

"'Hendek-Çukur' olaylarında 793 şehidin, Kobani olaylarında 53 kişinin azmettirici katili olan terörist Selahattin Demirtaş’ın tahliyesini arzulamak, şerefsizlik ve haysiyetsizliktir! Fethullah Gülen’in dizinin dibinde büyüyenler ve CHP’nin PKK kanadı son dönemlerde bu propagandaya başladı! 'Hendek-Çukur' olaylarında “Hendek kazanların alnından öpüyorum. Şanlı bir direniş gösteriyorlar.” diyerek teröristlere şehit ettirdiği 793 şehidin anasının, babasının, eşinin, geride kalan yetimlerinin hayat hikayesini okudun mu hiç? 

Etkilendiğin teröristin Allah belasını versin. Bülent Arınç, PKK'lı Selahattin Demirtaş ve PKK'lı Ayhan Bilgen'in kitaplarının tanıtımından komisyon mu alıyorsun?"

Ne olmuştu?

Bülent Arınç, HaberTürk’te katıldığı programda HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve iş insanı Osman Kavala'nın tutukluluğu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Arınç, "Kavala’nın tutuklu olmasına hayret ediyorum, Demirtaş’ın da tahliyesi olabilir. Ben, Cumhurbaşkanı ve Abdulhamit Gül adaletten yanayız. Biz adil yargılama istiyoruz. Fakat hakimler yanlış yapıyor. Buradan yarıyorum, yakın gelecekte onlar zarar görür.” ifadelerini kullandı.

Demirtaş’ın 'Devran' isimli kitabını da okuduğunu aktaran Arınç, "Herkes okumalı.” tavsiyesinde bulundu.

Yorumlar (0)