Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi öncesi kritik mesaj

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde vatandaşlara hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme hakkında yazılıp çizilenlere değindi. "Birileri istiyor diye kavgaya girecek değilim." diyen Özel, "Müzakerenin devam etmesini istiyor vatandaş. Dolayısıyla şımaramayız." ifadelerini kullandı.

SİYASET 26.04.2024, 16:54 27.04.2024, 14:37 Hakan Öksüz
Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi öncesi kritik mesaj

Memleketi Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin meydanında halka seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Sarıgöl'de belediyeyi yıllarca ufak tefek hatalarla kaybettik. MHP'nin eline kaldı burası yıllar boyunca. MHP belediyesinin eziyetleri saymakla bitmez. Biz çok dışlandık ama aynısını yapmayacağız. Parti ayırmadan herkesi kucaklayacağız." dedi.

"CHP'yi iktidara taşıma sorumluluğumuz var"

Seçmenin kavga istemediğini vurgulayan CHP lideri, "Manisa’nın 15 ilçesinde zafer kazandık, Türkiye genelinde yüzde 38 oy aldık. Eşit ve ayrımsız hizmet etmenin sorumluluğu var üzerimizde. Dolayısıyla şımaramayız. CHP'yi iktidara taşıma sorumluluğumuz var. Bu fırsat, evlatlarımızı işe sokma fırsatı değil." ifadelerini kullandı.

"Seçmen açık şekilde kavga istemediğini bildirdi"

Yerel seçimlerin ardından yeni bir siyasi dilin oluştuğunu kaydeden Özgür Özel, "Bu seçimin sonuçları, hem iktidara hem de bize mesaj oldu. Seçmen, açık şekilde kavga istemediğini bildirdi. Müzakerenin devam etmesini istiyor vatandaş. Birileri istiyor diye kavgaya girecek değilim. Beni eleştirdiği için birilerini gündeme getirmeyeceğim." değerlendirmelerinde bulundu. 

Yorumlar (0)