Bahçeli'den Çakıcı'ya destek: Ülkücüdür, dava arkadaşımdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkında suç duyurusu yaptığı Alaattin Çakıcı'ya destek çıktı.

GÜNDEM 18.11.2020, 21:00 18.11.2020, 21:13
Bahçeli'den Çakıcı'ya destek: Ülkücüdür, dava arkadaşımdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkında suç duyurusu yaptığı Alaattin Çakıcı'ya destek çıktı. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu’nun hakaret ve hıyanetlerine sosyal medyadan yayımladığı bir açıklamayla tepkide bulunan değerli Ülküdaşım Alaattin Çakıcı’ya 'mafya bozuntusu' demek, 'yeraltı dünyasının karanlık yüzü' suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir." dedi.

Kılıçdaroğ'lunun avukatı: Seviyesizliğin hesabını soracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı'nın kendisine yönelik tehdidiyle ilgili olarak, "Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey diyemez." demişti.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabı üzerinden, "'Mafya bozuntusu' tanımlamasına muhatap, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında; hakaret ve tehdit suçlarından suç duyurusunda bulunduk. Seviyesizliğin hesabını soracağız!" paylaşımında bulundu.

Çakıcı: Seni bakla kazığı ile tanıştırırım

Alaattin Çakıcı, Twitter hesabı üzerinden daha önce paylaştığı el yazısı bir not ile 'gafil muhbir', 'onur yoksunu', 'dürzü' ifadelerini kullanmış ve Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında üstü kapalı olarak 'mafya' benzetmesini kullandığını belirterek, "Ulan dürzü, karı mı sattım devletin hazinesini mi parselledim, eroin kaçakçılığı mı yaptım?" sorularının hemen sonrasında, “Saydığım kriterlerden bir tane kamuoyuna deşifre et, senden özür dilerim. Edemezsen seni fasulye çubuğu ile tanıştırırım. Bahçeli ile vatan hainlerini bir kefeye koyarsan, hayatının hatasını yaparsın. Ben hayattayken söylemlerinin dışına çıkarsan, seni bakla kazığı ile tanıştırırım. Kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir ama zorda yanında olmazlar. Sana akıllı ol diyorum." mesajını paylaşmıştı.

Kılıçdaroğlu, Meclis grup toplantısında AKP'nin yargıda reform girişimini eleştirmiş ve “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakıp; düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?” sorusunu sormuştu.







 

Yorumlar (0)