Çocuğu annesinin yanında taciz eden sapık yakalandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde 12 yaşındaki çocuğu, annesinin yanında taciz eden adamın yakalandığı bildirildi. 

YAŞAM 24.11.2020, 12:31 24.11.2020, 14:23
Çocuğu annesinin yanında taciz eden sapık yakalandı!

Olay, İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşanmıştı. Yakınlarını ziyaret etmek üzere Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen anne ile iki kızı, 21 Kasım Cumartesi gecesi Şükrübey durağında metrobüsten inmişti. Bir sapık, taksi bulmak için yol kenarında yürüyen anne ile iki kızını takip etmeye başlamıştı. Söz konusu sapık, önce aileyi sözlü taciz etmiş, daha sonra 12 yaşındaki kız çocuğuna fiziksel tacizde bulunmuştu. Annenin tepki göstermesi üzerine sapık oradan uzaklaşmış ve kayıplara karışmıştı. Paniğe kapılan annenin yardım için bir belediye arabasını durdurduğu, emniyete giderek tacizciyi şikâyet ettiği öğrenilmişti. Olaya ilişkin görüntüler de ortaya çıkmıştı.

Polis ekipleri harekete geçti

Yaşanan iğrenç olayın ardından polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, olayın yaşandığı yerin çevresinde bulunan güvenlik ve MOBESE kameralarına tek tek baktı. 

Kimliği tespit edildi

Sapığın, 12 yaşındaki kız çocuğuna fiziksel tacizde bulunduktan sonra olay yerini terk ettiği tespit edildi. Polis ekipleri, hemen sapığın bindiği aracın plakasını saptadı. Söz konusu aracın kiralandığı ve sapığın da Gökmen D. olduğu anlaşıldı. 

Satış temsilcisi olduğu öğrenildi

İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan bir iş yerinde satış temsilcisi olduğu öğrenilen 36 yaşındaki sapığın, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Adliyeye gönderildi 

Fiziksel tacize maruz kalan 12 yaşındaki çocuk ile annesinin, söz konusu sapığı teşhis ettiği kaydedildi. Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen Gökmen D.'nin, yapılan işlemlerin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne gönderildiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)