Akar'dan Charlie Hebdo'ya müthiş teşhis!

Müslümanların öfkesini canlı tutmak ve ipleri Batı'nın elinde olan DEAŞ benzeri yapıları hareket geçirmek için kışkırtma operasyonunu sürdüren ve son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili dün ahlaksız ve alakasız bir karikatür yayınlayan terör dergisi Charlie Hebdo'ya en sağlam teşhisi Hulusi Akar koydu.

SİYASET 28.10.2020, 17:28
Akar'dan Charlie Hebdo'ya müthiş teşhis!

Charlie Hebdo'nun yaptığının bir mizah olmadığı, fikir özgürlüğü değil, hakaret özgürlüğünün kullanıldığı yönünde binlerce eleştiri duyduk ama en sağlam teşhis de Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi.

Fikir fakirliği, terörün mizahi hâli!

Charlie Hebdo dergisindeki İslam, Hz. Muhammed, Müslümanlar ve son olarak Erdoğan'a dair yapılanın bir ifade özgürlüğü olmadığı, fikir fakirliği olduğu, açık bir saldırı içerdiği ve terörün mizah hâli olduğunu belirtti.

Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo’nun İslamiyet'e, Hz. Muhammed'e, Mülsümanlara, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı ahlaksız saldırılarına dair yazılı açıklama yapan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, müthiş tespitlerde bulundu ve Charlie Hebdo için teşhisi koydu.

Fransa'da yayın yapan sözde mizah dergisinin İslam alemine, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ahlaksız ve çirkin saldırılarını esefle ve şiddetle kınadığını belirten Hulusi Akar, hiçbir kutsalı ve manevi değeri tanımayan, ifade özgürlüğü kisvesi altında sistematik olarak İslam'a ve Müslümanlara saldıran bu derginin, yayınlarıyla Avrupa Birliği’nin kuruluş felsefesi olan ahlaki ve evrensel değerleri de çiğnediğini belirterek, yapılanın bir ifade özgürlüğü olmadığı, fikir fakirliği olduğu, açık bir saldırı içerdiği ve terörün mizah hâli olduğunu vurguladı.

Bu tür yayınların "aşırı" olarak nitelendirilen radikal grupların işine yaradığını ve neticede en çok zararı da nüfusunun önemli bir bölümü Müslüman olan Fransa toplumuna verdiğini ifade eden Bakan Akar, makul, mantıklı ve aklıselim düşünen Fransa halkının da bu ahlaksız ve çirkin yaklaşıma en iyi cevabı vereceğine inandığını belirtti.

Yorumlar (0)