Seda Sayan'dan Kadir Şeker'e: Affet!

Konya'da bir kadını darbeden Özgür Duran'a müdahale ederken ölümüne neden olan Kadir Şeker'e 12 yıl 6 yıl hapis cezası verildi. Söz konusu karara tepki gösteren Seda Sayan, "Affet" dedi. 

MAGAZİN 14.10.2020, 16:10 14.10.2020, 16:31
Seda Sayan'dan Kadir Şeker'e: Affet!

Kadir Şeker, Konya'da bir kadını darbeden Özgür Duran'a müdahale etmek istemiş, arbede sırasında söz konusu kişiyi bıçaklayarak ölümüne sebep olmuştu.

Bir kadını ölümden kurtarmaya çalışan Kadir Şeker'e bugün 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. 

Söz konusu karara, sosyal medya platformlarında tepki gösterildi. Kadir Şeker'e verilen cezaya karşı çıkanlardan biri de Seda Sayan oldu. 

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Seda Sayan, Kadir Şeker'e seslenerek, "Affet!" notunu düştü.

Seda Sayan, Kadir Şeker için hiçbir şey yapılmadığını belirterek, artık sokakta darbedilen hiçbir kadına yardım edilmeyeceğini ifade etti.

Üzgün hissettiğini belirten Seda Sayan, Kadir Şeker'e yazık olduğunu kaydetti. 

"Zarar vermek istemedim"

Kadir Şeker, yaptığı savunmada, şiddete maruz kalan bir kadına yardım etmeye gittiğini, asla hiç kimseye zarar verme gibi bir amaca sahip olmadığını ifade etmişti.

Söz konusu kadının iyi olduğunu belirtmesinin ardından yoluna devam ettiğini kaydeden Kadir Şeker, bunun üzerine Özgür Duran'ın arkadan saldırdığını ve birlikte yere düştüklerini söylemişti. 

Kadir Şeker, orayı terk ederken Özgür Duran'ın yaralandığını hiçbir şekilde fark etmediğini, uzun sürenin ardından yaşamını yitirdiğini öğrendiğini belirtmişti.

Özgür Duran'ın yaşamını yitirmesi nedeniyle üzgün hissettiğini aktaran Kadir Şeker, son söz olarak da "Gerçekten üzgünüm." ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar (0)