İsrail askerlerine bıçaklı saldırı: 2 ölü

Batı Şeria'da İsrail askerlerine bıçakla saldıran bir kişi ile bir başka kişinin de birliğe ateş açtığı açıklandı. Ordu, bu iki kişinin vurularak öldürüldüğünü duyurdu.

DÜNYA 21.04.2024, 11:57 22.04.2024, 09:17 Buse Önder
İsrail askerlerine bıçaklı saldırı: 2 ölü

İsrail işgali altındaki Batı Şeria'nın El Halil kenti yakınlarında gerçekleşen bir saldırıda iki kişinin öldürüldüğü bildirildi.

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, saldırının Beit Einun kavşağına gerçekleştirildiği ve iki teröristin saldırıda bulunduğu belirtildi. Ordu sözcüsü, bir teröristin İsrail askerlerini bıçaklamaya çalıştığını, diğerinin ise askerlere ateş açtığını ifade etti.

Saldırı engellendi

Filistin'in resmi haber ajansı Wafa, sağlık görevlilerinin, saldırıya karışan iki kişiye ulaşmalarının engellendiğini bildirdi. Detaylar hakkında net bilgi verilmezken, olayın ardından bölgeye güvenlik güçlerinin sevk edildiği ve incelemelerin sürdüğü belirtildi.

İsrail ile Filistin arasındaki gerilimlerin sık sık şiddet olaylarına yol açtığı, özellikle Batı Şeria ve Doğu Kudüs gibi hassas bölgelerde benzer saldırıların yaşandığı biliniyor.

Yorumlar (0)