Fenerbahçe'de 7 oyuncu kart sınırında, Sivas'ta 4 eksik var

Şampiyonluk yolundaki rakibi Galatasaray'ın dün kazanmasının ardından Fenerbahçe, bu akşam Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maça odaklandı. Fenerbahçe ile Sivasspor, ligde 36. kez kozlarını paylaşacak. Ligde 21 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe'de 7 oyuncu kart sınırında. Ev sahibi Sivasspor'da ise 4 eksik var.

SPOR 22.04.2024, 10:53 23.04.2024, 14:07 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'de 7 oyuncu kart sınırında, Sivas'ta 4 eksik var

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden elenen Fenerbahçe, lige döndü. Rakibi Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 yenerek puanını 90'a yükseltmesinin ardından Fenerbahçe, bugün oynayacağı lig maçında mutlak galibiyete odaklandı. 

Sivasspor-Fenerbahçe maçını Cihan Aydın yönetecek

Sivasspor-Fenerbahçe maçı bugün saat 20.00'de başlayacak. Müsabakanın orta hakemi Cihan Aydın olacak. Futbolseverler, bu kritik maçı beIN Sports 1'den izleyebilecek. Mücadele öncesi Fenerbahçe 85, Sivasspor 44 puanda bulunuyor.

Fenerbahçe ile Sivasspor 36. randevuda

İki takım daha önce ligde 35 defa karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe 20, Sivasspor 7 kez galip geldi. Fenerbahçe'nin 75 golüne karşılık Sivasspor, 45 gol attı. Bu sezonun ilk yarısında yapılan maçta Fenerbahçe 4-1 galip gelmişti.

Sarı-lacivertliler, ligde 21 maçtır yenilmiyor

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ligde oynadığı son 7 maçta kazandı. Ligin 11. haftasında Trabzonspor'a 3-2 yenilen Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 21 lig maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Fenerbahçe'de 7 oyuncu kart sınırında 

Fenerbahçe'de kart sınırında bulunan 7 futbolcu var. Bu futbolcular, Sivasspor maçında sarı kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Sarı kart sınırında bulunan futbolcuların Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Cengiz Ünder, Ferdi Kadıoğlu ve Mert Müldür olduğu öğrenildi.

Sivasspor'da 4 eksik 

Rakip Sivasspor'da 4 eksik var. Azizbek Turgunboev, Hakan Arslan, Charis Charisis ve Emre Gökay, bu akşam oynanacak maçta görev yapamayacak. Oynadığı son 2 lig müsabakasında galip gelen Sivasspor, Fenerbahçe maçından en az 1 puanla ayrılmak istiyor.

Yorumlar (0)