Otomobil dereye yuvarlandı! 3 ölü, 2 yaralı

Erzurum'da otomobilin dereye düştüğü kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

YAŞAM 29.04.2024, 10:17 29.04.2024, 18:11 Buse Önder
Otomobil dereye yuvarlandı! 3 ölü, 2 yaralı

Erzurum'un Narman ilçesine bağlı Gökdağ Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, üç kişinin hayatını kaybetmesine ve iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada, Gökdağ Mahallesi Muhtarı Yusuf Koç'un kullandığı henüz plakası öğrenilemeyen bir otomobil, 2 bin 415 rakımlı Kireçli Geçidi'nde kontrolden çıkarak 30 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Muhtar olarak seçilmişti

Jandarma ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kaza yerine ulaşıldı. Ancak, araçta bulunan Yusuf Koç ile birlikte Güven Külekçi ve Veysel Koç olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer iki kişi ise Erzurum Şehir ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yusuf Koç'un emekli polis olduğu ve Mart ayında kırsal Gökdağ Mahalle Muhtarlığı'na seçildiği belirtildi. Koç'un bu kazada hayatını kaybetmesi, mahalle sakinlerini ve yakınlarını derinden üzdü.

Tepkiler büyüyor

Kaza sonrasında sosyal medya platformlarında, özellikle Kireçli Geçidi'nde yaşanan bu tür kazaların önüne geçmek için tünel yapılması talepleri arttı. Bazı kullanıcılar, "Narman Kireçli Geçidi daha kaç can alması lazım ki tünel yapılsın. Bu akşam yaşanan kaza sonucu 3 vatandaşımız hayata veda etti. Yapılacak olan tünelin maliyeti canlarımızdan önemli değil. Artık birileri sesimizi duysun" mesajları paylaştı.

Kireçli Geçidi'nin sık sık kazalara sahne olması ve özellikle kar yağışı nedeniyle ulaşımda güçlük çıkarması, vatandaşların tünel taleplerini güçlendirdi. Bölge halkı, yetkililerin bu taleplere duyarsız kalmamasını ve Kireçli Geçidi'nin daha güvenli bir ulaşım yolu haline getirilmesini istiyor.

Yorumlar (0)