Fenerbahçe duyurdu: Beşiktaş maçında yoklar!

Pazar günü Beşiktaş deplasmanına gidecek Fenerbahçe'de sakatlıklar bitmiyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Kim Min-Jae ile Arda Güler, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

SPOR 06.05.2022, 20:52 08.05.2022, 09:33 Hakan Öksüz
Fenerbahçe duyurdu: Beşiktaş maçında yoklar!

Süper Lig'i ikinci sırada bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarına katılmaya hak kazanmak isteyen Fenerbahçe, pazar günü deplsmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 

Szalai ve Crespo da yok!

Derbi maçından 3 puan çıkarmak isteyen Fenerbahçe'de sakatlıklar can sıkıyor. Daha önce yapılan açıklamada Szalai ve Crespo gibi oyuncuların derbi maçında görev alamayacağı belirtilmişti.

Beşiktaş maçı öncesi Fenerbahçe Kulübü'nden gelen yeni bir açıklama, taraftarları üzdü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre defans oyuncusu Kim Min-Jae (25) ile Arda Güler'in (17) zorlu Beşiktaş maçında forma giyemeyeceği kaydedildi.

Kim Min-Jae ülkesine döndü

Sağ ayak talus kemiğinde ağrı hisseden Kim Min-Jae'nin, tedavisi için ülkesi Güney Kore'ye gittiği belirtildi. Genç oyuncu Arda Güler'in ise kalça kasık bölgesinde ağrıları bulunduğu aktarıldı. Açıklamada, Arda Güler'in sakatlığına ilişkin, "Sağ acetabulum ile iliak kemik bölgesinde zorlanma-tendinit bulguları tespit edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)