Derbi öncesinde sakatlıklar moral bozuyor

Spor Toto Süper Lig’in 36’ıncı haftasında derbide karşılaşacak Beşiktaş ve Fenerbahçe’de sakatlıklar moral bozuyor. Siyah beyazlılarda defans bölgesinde eksiklikler varken Fenerbahçe’de ise Kim, Szalai ve Crespo gibi önemli oyunlar Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

SPOR 06.05.2022, 13:46 07.05.2022, 15:53
Derbi öncesinde sakatlıklar moral bozuyor

Spor Toto Süper Lig’in 36’ıncı haftasında Beşiktaş evinde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde her iki takımda da yer alan cezalı ve sakat oyuncular moralleri bozuyor. Siyah beyazlılarda Rosier ve Montero kart cezalısı iken Vida da zorunlu izinli olduğu için karşılaşmada yer alamayacak. Öte yandan Gökhan Töre, Mehmet Topal ve Can Bozdoğan da sakatlıkları sebebiyle derbide takımlarının formasını terletemeyecek.

Fenerbahçe’de kritik isimler sakat

Fenerbahçe’de de kritik oyuncuların sakatlıkları devam ediyor. Sarı lacivertlilerde Attila Szalai, Dimitris Pelkas ve Miguel Crespo’nun sakatlıkları devam ettiği için derbide forma giyemeyecekler. Öte yandan sakatlıkları devam eden Kim Min-Jae ve Osayi Samuel’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Eksiklerin yerini hangi oyuncuların dolduracağı da kısa süre içerisinde belli olacak.

Yorumlar (0)