Yönetimin teklifine İsmail Kartal'dan ret!

Gelecek sezon için yeni teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe yönetiminin, İsmail Kartal'a, "Takımdan ayrılma, ikinci adam ol." şeklinde bir teklif sunduğu ileri sürüldü. İddialara göre teknik direktör İsmail Kartal bu teklifi reddetti.

SPOR 06.05.2022, 18:16 08.05.2022, 09:40 Hakan Öksüz
Yönetimin teklifine İsmail Kartal'dan ret!

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirildikten sonra üst üste galibiyetler alan İsmail Kartal, sarı lacivertlileri ligin ikinci basamağına taşıdı.

Ligin bitimine 3 hafta kalan en yakın rakibi Konyaspor ile arasındaki puan farkını 4'e yükselten Fenerbahçe, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında oynamaya çok yakın.

Yönetimden Kartal'a teklif: Takımın içinde kal!

Sarı lacivertli takımın başına geldikten sonra 15 karşılaşmada 11 galibiyet alarak dikkatleri üzerine çeken İsmail Kartal'ın yeni sezonda görev almayacağı söyleniyor. Sarı lacivertli yönetimin, İsmail Kartal'a, "Takımın başına getireceğimiz teknik direktörün yardımcısı ol." şeklinde bir teklif götürdüğü kaydedildi.

İsmail Kartal'ı yeni sezonda da teknik heyetin içinde görmek isteyen yönetim, "İkinci adam ol." teklifini sundu ancak istediği yanıtı alamadı. İddialara göre İsmail Kartal'ın Başkan Ali Koç'a teşekkür ederek görevi reddettiği belirtildi.

"Takıma her zaman destek veririm fakat..."

Başka bir teknik direktörün altında çalışmak gibi bir düşüncesinin olmadığını dile getiren Kartal'ın, "Takıma her zaman destek veririm fakat ikinci adam olmam." dediği kaydedildi. Sarı lacivertlilerde gelecek sezon için takımın başına getirilecek teknik direktörün Beşiktaş maçından sonra açıklanabileceği söyleniyor.

Yorumlar (0)