Fenerbahçe'nin golcüsünden Beşiktaş'a mesaj!

Pazar günü Beşiktaş deplasmanına çıkacak Fenerbahçe'nin golcü ismi Serdar Dursun, maçı kazanarak ligi iyi bir konumda bitirmek istediklerini söyledi. İşte Serdar Dursun'un röportajından kesitler...

SPOR 04.05.2022, 19:27 05.05.2022, 17:27 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin golcüsünden Beşiktaş'a mesaj!

Süper Lig'de ikincilik yarışı veren Fenerbahçe, bitime 3 hafta kala en yakın takipçisi olan Konyaspor ile arasındaki puan farkını 4'e yükseltti. Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı lacivertliler, 3 puan hedefine kilitlendi.

"Beşiktaş maçı zor geçecek"

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman öncesi röportaj veren Serdar Dursun, Beşiktaş maçı için iddialı konuştu. Bu sezon Fenerbahçe forması giydiği 30 maçta 14 gol atan Serdar Dursun, derbide tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Beşiktaş maçının kendileri için oldukça zorlu geçeceğini aktaran Dursun, ligi en iyi yerde bitirmek için bu mücadeleyi de kazanmak istediklerine vurgu yaptı.

"20-22 gol civarına çıkabilirdim"

Fenerbahçe formasıyla çıktığı her maçta gol atmak istediğini söyleyen Serdar Dursun, "Hedefim her zaman gol sayısında çift hanelere ulaşmaktır. Sezonun daha erken bir döneminde oynamaya başlasaydım 20-22 gol civarına çıkabilirdim. Takım olarak çok formdayız. İsmail hocanın takıma duyduğu güven, oyuncuların daha arzulu oynamasını sağlıyor. 4-3-3 sistemine döndük. Yeri geldiğinde sahte 9 numara olarak oynuyorum. Destek için kanatlara da geliyorum ve böylece topla daha fazla buluşuyorum." dedi.

"Türkiye'de savunmalar çok sert"

Süper Lig'in oldukça zorlu olduğunu kaydeden başarılı forvet, "Avrupa'da şu an 25 gole ulaşan golcüler var. Şu an Süper Lig'de en golcü futbolcu 15 gol atmış. Savunmalar çok katı. Her takımın en az 4-5 iyi oyuncusu var. Bireysel yetenekleriyle öne çıkan oyuncular olsa da birincinin 15 gol atması ilginç. Bu durumun sebebini bilemiyorum. Ya savunmalar çok iyi ya da forvetler istedikleri kadar başarılı olamadı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)